Ciocolată albă cu busuioc și căpșuni

O combinație care poate părea neașteptată la început, dar care îți rămâne în minte după prima pătrățică: ciocolată albă cremoasă, busuioc cât să-ți trezească simțurile și bucăți crocante de căpșuni liofilizate. Fără zahăr adăugat, doar cu indulcitori naturali (Stevia și eritritol), cu zero calorii și zero indice glicemic. E gustoasă, dar nu îți face rău. E dulce, dar echilibrată. E o bucurie mică, care-ți arată că se poate și altfel.


Preț: 26* lei / 100g

Sweeteria este primul laborator din România specializat exclusiv în dulciuri fără zahăr adăugat, folosind doar îndulcitori naturali de înaltă calitate. Brandul s-a născut din dorința de a oferi alternative reale și sigure pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos, dar nu vor să renunțe la deserturi. Recent, au lansat o gamă specială de ciocolată cu plante aromatice și medicinale, dezvoltată în colaborare cu profesori și studenți de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași – un proiect unic în România. Sweeteria crede că e posibil să trăim fără zahăr și fără aditivi inutili. Doar cu grijă pentru sănătate, dar și pentru gust.

*Prețul e valabil la data publicării acestui articol, dar poate varia în timp. Verifică-l pe site-ul producătorului pentru actualizări.

Știm cât de mult bine pot face veștile bune și exemplele pozitive, așa că îți aducem săptămânal în centrul atenției modelele de performanță, Încredere și Inspirație din România Performantă.

Ajută-ne și tu, spunându-ne: ce om, companie, produs sau serviciu din România crezi că este remarcabil? Ce model excepțional ai descoperit și ai vrea să afli mai multe despre el? Despre cine crezi că merită să scriem și ce ai vrea să-l întrebăm?

Distribuie

Spune ce crezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul PozitiVești

Citește mai mult