Brânza de burduf De La Ferma cu Omenie

Un aranjament rustic de produse lactate artizanale De la Ferma cu Omenie. În prim-plan, se află brânza de burduf, frumos ambalată în forme rotunde și cilindrice, așezată alături de alte bunătăți tradiționale. Un tocător de lemn găzduiește felii de slănină afumată și brânză, lângă roșii cherry și un ardei verde.

Burduful de la Ferma cu Omenie este exact așa cum ar trebui să fie: autentic, simplu și pregătit cu grijă. Rețeta este una tradițională, fără artificii – doar caș proaspăt și puțină sare, suficientă pentru conservare, păstrând astfel gustul natural și bogat al brânzei. 

Cea mai importantă recunoaștere vine de la consumatorii fideli, care aleg acest produs pentru gustul său autentic și tradițional. Iar prețul este unul accesibil, doar 27,90* lei pentru 350g. Produsele se găsesc și în marile lanțuri de magazine. 

De la Ferma cu Omenie este o afacere 100% românească, înființată în 1994 în Unirea, un sat pitoresc din inima Transilvaniei, județul Alba. În prezent, produsele lor sunt disponibile în 13 țări din Europa și în SUA.

*Prețul e valabil la data publicării acestui articol, dar poate varia în timp. Verifică-l pe site-ul producătorului pentru actualizări.

Știm cât de mult bine pot face veștile bune și exemplele pozitive, așa că îți aducem săptămânal în centrul atenției modelele de performanță, Încredere și Inspirație din România Performantă.

Ajută-ne și tu, spunându-ne: ce om, companie, produs sau serviciu din România crezi că este remarcabil? Ce model excepțional ai descoperit și ai vrea să afli mai multe despre el? Despre cine crezi că merită să scriem și ce ai vrea să-l întrebăm?

Distribuie

Spune ce crezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletterul PozitiVești